EDIT:
Jako że nie dawało mi ciągle spokoju to że z*ebałem misję z moim Voodoo szukałem rozwiązania jak odpalić gry wykorzystujące Glide . Znalazłem tzw. Wrapery ale jedyną grę jaką zmusiłem na tym do działania to Star Wars Racer . Wkurzony obrotem sytuacji wszedłem na YT i zacząłem szukać jakiegoś rozwiązania . Przypadkiem trafiłem na 1 kanał i Oglądając filmik na nim mnie olśniło . K7S5A mimo że blokuje instalator to już zainstalowany windows powinien się na niej uruchomić pomyślałem sobie to może się udać . Wykręciłem płytę MSI i K7 z obudów przełożyłem z k7 mojego Athlona XP 2600 do płyty MSI żeby nie walał się luzem i żebym nie pogiął nóżek a procek z MSI trafiił do K7 wraz z chłodzeniem z płyty MSI bo jest wydajniejsze a co najważniejsze cichsze . Musiałem też przeorganizować ułożenie kabli od wentylatorów bo niestety w KV7 wejście na dodatkowy wentylator jest w innym miejscu . Tak po 2 godzinnej walce przy browarku poskładałem takiego monstra .
Karta 3Dfx Voodoo 3 3000

Denerwuje mnie tylko fakt że do owej płyty nie posiadam blaszki na tył i mała liczą portów USB będę musiał dokupić albo kartę rozszerzeń albo Huba

A zapomniał bym jeszcze przerzutka proców