Stary Komputer Forum

Pokaż swój setup (stanowisko)

ODPOWIEDZ   Strona 1 z 1  [ Posty: 4 ]
Autor Wiadomość
Ardon
Tytuł: Pokaż swój setup (stanowisko)
: 04 lis 2018, 14:35
Offline
 
Posty: 105
Rejestracja: 28 kwie 2018, 16:31
Lokalizacja: /home/dudosek/
 
[ img ]


Na górę
Wyświetl profil Cytuj
xp234
Tytuł: Re: Pokaż swój setup (stanowisko)
: 04 lis 2018, 15:26
Awatar użytkownika
Offline
 
Posty: 335
Rejestracja: 31 mar 2018, 15:23
Lokalizacja: error 404 - lokalizacji nie znaleziono
Kontakt: Strona WWW
 
[ img ]

_________________

[ img ]
[ img ]


Na górę
Wyświetl profil Cytuj
Ardon
Tytuł: Re: Pokaż swój setup (stanowisko)
: 04 lis 2018, 15:30
Offline
 
Posty: 105
Rejestracja: 28 kwie 2018, 16:31
Lokalizacja: /home/dudosek/
 
xp234 pisze: *  04 lis 2018, 15:26
[ img ]
Bardzo minimalistycznie. Cable managnent jest bardzo dobry, kable są w większości ukryte lub ułożone. Jest skromnie ale estetyczne.


Na górę
Wyświetl profil Cytuj
Yuno
Tytuł: Re: Pokaż swój setup (stanowisko)
: 04 lis 2018, 15:47
Awatar użytkownika
Offline
 
Posty: 19
Rejestracja: 20 wrz 2018, 14:55
Lokalizacja: /dev/random
 
Po lewej: Thinkpad R61i, C2D T5250 2x1,5ghz, 4gb ram, hdd 160gb, chyba 15" 1280x800, xubuntu
Na dole: stacjonarka, AMD FX-4100, Radeon R5 230, 4gb ram chwilowo bo dam 8, ssd 120gb+hdd 1tb, monitor 19 cali 1366x768, windows 10
Po prawej: HP 530, Celeron M 520 1,6ghz, hdd 80gb, 2gb ram, ekran 1280x800 15", system: tak (zmieniam co chwile xD)
[ img ]


Na górę
Wyświetl profil Cytuj
Wyświetl: Sortuj wg: Kierunek:
ODPOWIEDZ   Strona 1 z 1  [ Posty: 4 ]
Wróć do „Offtopic”
Przejdź do: