Głupie pytania
Głupie pytania
Masz jakieś pytanie, które myślisz, że nie zasługuje na swój własny temat? Możesz je zadać tutaj.
Osoby, które chcą udzielić odpowiedzi niech najlepiej zacytują pytajacego by dostał powiadomienie o udzielonej odpowiedzi.
Ja zacznę - głowię się czemu na kontaktach w komputerach stosuje się złoto a nie na przykład miedź, która też przewodzi prąd i jest tańsza.
Osoby, które chcą udzielić odpowiedzi niech najlepiej zacytują pytajacego by dostał powiadomienie o udzielonej odpowiedzi.
Ja zacznę - głowię się czemu na kontaktach w komputerach stosuje się złoto a nie na przykład miedź, która też przewodzi prąd i jest tańsza.
- Dariusz 64
Re: Głupie pytania
Bo miedź śniedzieje i się utleniakoto pisze: ↑12 mar 2022, 10:34Masz jakieś pytanie, które myślisz, że nie zasługuje na swój własny temat? Możesz je zadać tutaj.

czemu tylko zęby mleczne odrastają a te potem już nie?
Czemu nie umiem w Gentoo?
- Dariusz 64
- Dariusz 64
czy antywirusy jako oprogramowanie są oszustwem w większości przypadków? odnoszę wrażenie, że poza jakimiś kasperskimi i esetami to wszystko inne to ccleanery z inną bazą danych użytkowników
Jaki jest lepszy zegarek na rękę pod względem czasu pracy na baterii? Chyba analogowy, choć spotkałem się z przekonaniem, że lepiej czasem wypadają cyfrowe