Gainward! I to pudelko! Normalnie jak moja karta graficzna, na którą tak długo ciułałem ponad 15 lat temu . Bardzo chętnie przyjmę. Jakie będą koszta?Dariusz 64 pisze: ↑27 sty 2021, 17:21Chyba mam propozycję takowej ,patrz zdjęcia poniżej jeżeli będzie pasować też ją wypożyczę jak płytę .Poszukam też innych .
Wybierz jeżeli ci coś pasuje z kart na PCI-E .
Płytę odnalazłem jestem gotowy do jej testów ,ale muszę wiedzieć jakie karty graficzne mają być w zestawie ,co do ilości ram ,myślę że damy full tak DDR jak i DDR2 (czyli 2 GB) ,a pro po jak tam u Ciebie z pamięciami 1GB DDR/DDR2 .Dalej jaki dysk użyć do prób ATA czy SATA Jaki system WIN do prób preferujesz
Nie Będzie już takiej "wpadki" jak z K6 Teraz przetestujemy to jeżeli pozwolisz kompleksowo
Iiii proszę się nie przejmować resztą! Jak mowiłem - płytę główną już kupiłem, pamięci mam (zarówno DDR1 i DDR2), mam też dysk ATA i SATA. Wszystko pod kontrolą! Nawet zasilacz mam dobry oraz oryginalne chłodzenie procesora z okresu
Jak również K6-2 to nie była wpadka Twoja a moja. Tak, jak mi wysłałeś - było wszystko ok, potem jak zacząłem bezmyślnie gmerać zaczęło się wszystko psuć. Po tych całych przygodach nauczyłem się więcej niż kiedykolwiek i moim zdaniem było warto przekonać się, co to oznacza "źle skonfigurowany stary komputer"