Nic szalonego, sam system jest niczym szalonym, więc pasuje. Byle mieć ogarniętego 95, 98 oraz ME i jednocześnie posiadać najbardziej nietypowy na mnie Tripleboot i tyle.

Fajny suckless x61s. Jest to używalne na co dzień? Jakich jeszcze programów używasz?
W sumie Dell, HP i nawet Lenovo często takie coś robili. Ostatni przykład, który pamiętam to Dell Latitude 7480, który mógł być zarówno z i5 7gen jak i 8gen. Bardzo łatwo jest kupić maszynkę, która jest duuużo wolniejsza od identycznej maszynki z innym procem. Funnyshesellsseashells pisze: ↑07 paź 2024, 20:17 Ogólnie miał być E6220 ale konstrukcyjnie jest gorszy mimo, że są niemalże jak dwie krople wody. Stąd też zostają u mnie dwa E6230, które reprezentują dwie odmienne generacje lol.
Ja dodam HP Elitebook 840 G5, ta sama sytuacja co z Dellem 7480.Piteusz pisze: ↑09 paź 2024, 13:57W sumie Dell, HP i nawet Lenovo często takie coś robili. Ostatni przykład, który pamiętam to Dell Latitude 7480, który mógł być zarówno z i5 7gen jak i 8gen. Bardzo łatwo jest kupić maszynkę, która jest duuużo wolniejsza od identycznej maszynki z innym procem. Funnyshesellsseashells pisze: ↑07 paź 2024, 20:17 Ogólnie miał być E6220 ale konstrukcyjnie jest gorszy mimo, że są niemalże jak dwie krople wody. Stąd też zostają u mnie dwa E6230, które reprezentują dwie odmienne generacje lol.![]()