KrissWordPL pisze: ↑25 paź 2019, 22:32
A maszyny DOS , którą wysłałeś Piteuszowi nie pokazałeś . Pokaż całą swoją kolekcje komputerów ( ja może kiedyś pokaże mojego peceta z Pentium III ) . Wiem pewnie mi odpiszesz , żebym sam pokazał mój komputer . Problem w tym , że nie mam jak podłączyć karty Micro SD do komputera . Ale za jakiś czas pokaże mój pecet .
No nie pokazałem

.No nie ale to nie jest "Mój" komputer,ani z mojej kolekcji

,ale właściwie to "scedowałem" to na Nowego Właściciela (Piteusza) ,boć to on teraz jest jego "Panem"

i przedstawienie w/w "Maszyny pod DOS" (co za szumna nazwa dla takiego sobie builda

) ,pozostawiłem Jemu, co jak widzę uczynił tak na Forum (no może trochę pobieżnie ale go zdopinguję na końcu postu
viewtopic.php?f=11&t=139&start=120
Jak i na YouTube ( tu trochę więcej ,choć i tak się skupił na systemach operacyjnych

) :
https://www.youtube.com/watch?v=gy3gdeYONEQ
Moja cała kolekcja komputerów (no może prawie cała, bo ciągle się powiększa

) jest do zobaczenia w tym temacie na Forum ,(Pokaż Swój Retro Komputer) od 1 strony do obecnej

.
Kolekcja kart graficznych ,większość nie jest zamontowana w komputerach (są luzem) w tym temacie :
viewtopic.php?f=11&t=228
Kolekcja kart Dźwiękowych ,większość nie jest zamontowana w komputerach (są luzem) w tym temacie :
viewtopic.php?f=11&t=261
Zapraszam do oglądania, i nie tylko moich kolekcji ,u Kolegów z Forum też są "perełki" w/w tematach i warto się z nimi zapoznać .
Nie nie napiszę

,mogę tylko "gorąco zachęcić " do pochwalenia się swoimi Retro (nie tylko ) ,Komputerami ,samodzielnie złożonymi "Buildami" ,podzespołami ,udanymi naprawami ,przeróbkami itp...itd ,i wszystkim co uważamy za godne uwagi żeby podzielić się z innymi na Forum .
Ps.

Piteuszu -Proszę "porządnie " z detalami i zdjęciami + opis techniczny ,zaprezentować swój komputer Do DOS+WIN 3.11 i WIN 95 na Forum