Jednak w tym kraju nie będzie normalnie ,wystarczy napisać na kupie otłuczonego młotkiem gó...na Amiga i zleci się całe stado much ,ale to wina licytujących (chyba oczadzieli ) w tej chwili 189,50zł ,ciekawe do ilu dojdzie .Chyba niektórym jeszcze sylwester się nie skończył i licytują w pijackim amoku Tylko tak mogę to wytłumaczyć .Chyba że ktoś licytuje dla "jaj" i po prostu nie zapłaci za to g... no.CycuPL pisze: ↑02 sty 2022, 21:53 https://allegro.pl/oferta/commodore-ami ... 1615989640
Przepraszam za wyrażenie ale... ło kurwa. Zmasakrowana Amiga 600 (połamana płyta główna i obudowa, a i nawet zmiażdżone jedno złącze się znalazło), gdzie sprzedawca jeszcze twierdzi że... być może coś da się z tego uratować XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD w zasadzie chyba jedyne co się tu prezentuje najlepiej to naklejka...
Zdjęcie do celów archiwizacyjnych:
Szajsmiga.png
Ps .
Mam trochę płyt 286,386,486 itp...itd ,Mogę otłuc je młotkiem ,lub poznęcać się nad nimi w dowolny sposób ,sprzedam potem taniutko jako "dawców" ,po 100zł za sztukę .Chętni zgłaszać się