Forum odwiedza małe grono osób. Wszystko skupia się wokół komputerów, więc temat żarówek nie ma siły przebicia.
Niby tak, choć ten temat ma już ponad 1228 wyświetleń! Parę ludzi też tu pisało.
Widać po prostu nikt z tych, co zajrzeli nie uznali tematu za ciekawy. Z drugiej strony, jak było z przypadku wątku o poprawie jakości zdjęć. Po prostu pisz, jeśli masz ochotę. Nie ma jakiejś szczególnej moderacji, byle było zgodne z regulaminem i prawem.
Ja już pisałem w tym temacie. Dostałem pozwolenie od sklepu i prosili nawet o link do strony .
Niby tak, choć ten temat ma już ponad 1228 wyświetleń! Parę ludzi też tu pisało.
Widać po prostu nikt z tych, co zajrzeli nie uznali tematu za ciekawy. Z drugiej strony, jak było z przypadku wątku o poprawie jakości zdjęć. Po prostu pisz, jeśli masz ochotę. Nie ma jakiejś szczególnej moderacji, byle było zgodne z regulaminem i prawem.
Ja już pisałem w tym temacie. Dostałem pozwolenie od sklepu i prosili nawet o link do strony .
Chodziło mi o artykuł, który chcesz napisać.
Aha, w sumie mój temat się nie przyjął jakoś bardzo, więc pomyślałem, że zrobię z tego mini bloga .
Stasieusz pisze: ↑27 wrz 2023, 16:17
A może by was interesowała żarówka LED z pepco? Albo prosty obwód elektryczny/układ elektroniczny? Czekam na wasze propozycje .
nie wiem, pisz co chcesz - póki trzyma się to jakoś tematyki tego forum to ci nie zakażemy
No pewnie . Jest to świetlówka kołowa czy jakoś tak. W szkole mam jeszcze inny kształt takiej świetlówki, a taką jak na filmie ma chyba gdzieś mój wujek.
Napisałem artykuł o budowie prostego obwodu elektrycznego/układu elektronicznego. Jest w głównym poście. Pomimo, że jest tak prosty, to umożliwia ogromne możliwości rozbudowy np. Przełączniki, kondensatory, zasilanie z 230V, tranzystory (wtedy dioda będzie migać) itd.