Coud pisze: ↑24 lip 2018, 12:09
Manjaro na moim comfy x230. Tak w ogóle to mój pierwszy post na forum, a nie mogłem znaleźć wątku do przywitania się, także witam wszystkich tutaj :3.
Kurdełe, rzeczywiście comfy. Może warto jakieś cieplejsze kolory wybrać? Morski do zachodu słońca... wait. W sumie sprytne. Wincyj linuksów i uniksuf!
Gameman99 pisze: ↑24 lip 2018, 23:01
Dobra, więc teraz nastała pora, że ja w końcu wrzucę screen' a mojego pulpitu.
O to pulpit z laptopa. Jest to Acer Aspire F5-573G-58T1
To jest z pulpit z ReactOS 0.4.9, ale to jest wirtualna maszyna, więc nie jest to jakiś powód do dumy, ale lubię się nim często pobawić

Ze stacjonarki puki co nie pokarzę, bo dysk mi się zepsuł, ale jak dostanę nowy to kiedyś wstawię screen' a również i z niego
Ładne tapeciory, powiem szczerze. Bardzo kontrastowe i szczegółowe. Desktopy w standardowej konfiguracji, więc za wiele wypowiedzieć się nie mogę

. Aczkolwiek fajnie, że Ubuntu nie odchodzi do lamusa. Jest to nadal dobry linux.
A to mój obecny pulpit:
Zniknął dock, schował się dziad pierdzielony. I wkurza mnie brak realnego "dark theme" w niektórych aplikacjach, pomimo możliwości włączenia w innych. Przez co w takim gimpie, mam brzydkie, białe jasno-szare paski: