Miałem kiedyś (chyba w 2013 roku) coś podobnego, ja wtedy używałem LG T310 i jedyne co tam robiłem to granie w The Sims 3 pod Javę, skopiowane od siostry z LG GM360 przez co nie było widać części ekranu (LG GM360 miał inną rozdzielczość ekranu) ale z włączoną wirtualną klawiaturą nawet dało się grać pomimo oporowego dotyku który był dość denerwujący.Piteusz pisze: ↑15 kwie 2023, 12:49 Ten większy - kiedyś w 2008 roku miałem dość silną grypę i to był pierwszy raz, jak miałem 39 stopni gorączki dosłownie. Nie byłem w stanie niczego oglądać i nawet usiąść przy komputerze. Laptopa oczywiście nie miałem. Miałem za to K800i. I niestety tak się nudziłem, że przez większość czasu nim się bawiłem. I teraz kojarzy mi się z tą chorobą i ogólnie organizm reaguje na jego widok lekko "ble"
Kolejna gra jaką tam miałem to Angry Birds (również sterowane klawiaturą), nawet przeszedłem tam wszystkie poziomy.
Generalnie znalezienie na tamtym LG działającej gry pod Javę było dość skomplikowane ale to dlatego że wtedy nie miałem pojęcia o tym że w danej grze musi być dopasowana rozdzielczość do ekranu.