Pokaż swój (retro) sprzęt Audio-Video

Forum poświęcone wszelakiej tematyce multimedialnej. Chcesz porozmawiać o muzyce lub też podzielić się śmiesznym obrazkiem/filmikiem? Zapraszamy tutaj!
Awatar użytkownika
Altair

Re: Pokaż swój (retro) sprzęt Audio-Video

Post autor: Altair »

KasztanRóżowy pisze: 09 lis 2024, 16:36
I jeszcze takie postscriptum, miałem kiedyś jeszcze magnetowid Sanyo VHR-7100EE (I nie, nie rodzinny, ale od pana nauczyciela ze szkoły : D), jednakowoż jak dla mnie trochę średni model plus do tego miał problemy z przewijaniem i został sprzedany. Staram się teraz jakiegoś lepszego zdobyć i jak go będę miał to pokażę.
W temacie magnetowidu to mogę polecić model Panasonic NV-HS 950.
Awatar użytkownika
KasztanRóżowy
Kontakt:

Re: Pokaż swój (retro) sprzęt Audio-Video

Post autor: KasztanRóżowy »

Altair pisze: 21 lis 2024, 13:42
KasztanRóżowy pisze: 09 lis 2024, 16:36
I jeszcze takie postscriptum, miałem kiedyś jeszcze magnetowid Sanyo VHR-7100EE (I nie, nie rodzinny, ale od pana nauczyciela ze szkoły : D), jednakowoż jak dla mnie trochę średni model plus do tego miał problemy z przewijaniem i został sprzedany. Staram się teraz jakiegoś lepszego zdobyć i jak go będę miał to pokażę.
W temacie magnetowidu to mogę polecić model Panasonic NV-HS 950.
Mi tam w kwestii magnetowidu wystarczy aby nie był jakiś bardzo drogi, ale też żeby nie był jakimś tanim badziewiem bazarowej marki. I żeby działał, bo boje się że mechanikę uszkodzę a to nie takie hop-siup jak magnetofony. Akurat ten co mi przedstawiasz nawet mi się podoba, jednak nie wydałbym jednego Sobieskiego (albo nawet z Augustami!) na tego typu rzeczy. Nie mogę pieniędzmi szastać na lewo i prawo. Ale poza tym thx : )
ODPOWIEDZ