Oddam magnetofon XCA12 z opakowaniem ,do Atari .
Magnetofon dostałem od Kolegi z pracy (Dzięki Andrzeju) ,jako że nigdy nie posiadałem w/w komputera nie jest mi potrzebny .
Stan : Niesprawdzony (ma prawdopodobnie domontowaną płytkę turbo ) . Patrz zdjęcia.
Wysyłka na koszt Obdarowanego -Poczta Polska lub DPD ,Odbiór Osobisty.
Jeżeli są jakieś pytania proszę zadawać w/w temacie .
Oddam - Magnetofon do Atari
- Dariusz 64
Oddam - Magnetofon do Atari
- Załączniki
-
- 100_6591.JPG (468.67 KiB) Przejrzano 11522 razy
-
- 100_6597.JPG (446.79 KiB) Przejrzano 11522 razy
-
- 100_6611.JPG (287.56 KiB) Przejrzano 11522 razy
Re: Oddam - Magnetofon do Atari
Zainteresowany, można by dokonać transakcji w listopadzie? (sesja kradnie czas xd)
- Dariusz 64
- Dariusz 64
Ajć, wyleciało mi zupełnie z głowy ;D
Po 1.12 mogę puścić przelew, także zaraz podrzucę dane do wysyłki i poproszę numer do przelewu lub komórkowy, jeśli płatność BLIK-iem wchodzi w drogę.
Po 1.12 mogę puścić przelew, także zaraz podrzucę dane do wysyłki i poproszę numer do przelewu lub komórkowy, jeśli płatność BLIK-iem wchodzi w drogę.
- Dariusz 64
Paczka wysłana .
Magnetofon odebrany
Będzie wymagał renowacji, bo trochę połączonych przewodów się rozłączyło, zaś na zainstalowanym module TURBO (którego jeszcze nie zidentyfikowałem) tranzystory nie trzymają się już lutów na chałupniczo wyprodukowanym PCB -- prawdopodobnie spróbuję owe TURBO zreprodukować na płytce uniwersalnej.
Będzie wymagał renowacji, bo trochę połączonych przewodów się rozłączyło, zaś na zainstalowanym module TURBO (którego jeszcze nie zidentyfikowałem) tranzystory nie trzymają się już lutów na chałupniczo wyprodukowanym PCB -- prawdopodobnie spróbuję owe TURBO zreprodukować na płytce uniwersalnej.