Witam po dość sporej przerwie
I od razu przychodzę z pytaniem, jaki Custom ROM polecacie pod wsadzenie na ten tablet; Bo i tak ten tablet głównie leży, z tego powodu że obecnie prawie codziennie korzystam z Lumii 640 LTE (tak wiem że Windows Phone już traci wsparcie ale o Lumii i WP się rozpiszę za jakiś czas więc spokojnie, wiadra żalu i goryczy na Microsoft się poleją ) ;
A sądzę że za jakiś czas i tak przyjdzie jego kres więc może do czegoś go wykorzystać.
Lenovo Tab 3 7 Essential - Co można jeszcze z tego wykrzesać?
Re: Lenovo Tab 3 7 Essential - Co można jeszcze z tego wykrzesać?
Jeśli chodzi o Custom ROMy z nowszym Androidem w tym tablecie, to na Mediateku zapomnij ze względu na brak źródeł sterowników (choć nie wiem jak wygląda sprawa z Treble w nowszych urządzeniach), ale to jeszcze nie oznacza, że to tablet do niczego się nie nadaje. Może dobrym pomysłem, aby wskrzesić tablet jest użycie go do czytania lektur w formie ebooków (jeśli nie przeszkadza ci jasny wyświetlacz, choć filtr niebieskiego światła np. Twilight może rozwiązać problem).
Re: Lenovo Tab 3 7 Essential - Co można jeszcze z tego wykrzesać?
No to cóż wychodzi na to że sam muszę wykombinować, bo zaskakująco znalazłem parę rzeczy więc tutaj przerwę i dam znać jak będę mieć więcej czasu co z tym dokonałemKartosz pisze: ↑22 lis 2020, 13:57 Jeśli chodzi o Custom ROMy z nowszym Androidem w tym tablecie, to na Mediateku zapomnij ze względu na brak źródeł sterowników (choć nie wiem jak wygląda sprawa z Treble w nowszych urządzeniach), ale to jeszcze nie oznacza, że to tablet do niczego się nie nadaje. Może dobrym pomysłem, aby wskrzesić tablet jest użycie go do czytania lektur w formie ebooków (jeśli nie przeszkadza ci jasny wyświetlacz, choć filtr niebieskiego światła np. Twilight może rozwiązać problem).