osobiście nie lubię dużo o sobie pisać ale przemogę się ten jeden raz i coś napiszę
lubię starsze komputery na x86 (czyli generalnie cokolwiek co wspiera windowsa 3.1 wzwyż - starsze sprzęty są mi obce i nigdy ich na oczy nie widziałam).
Moja zbieranina składa się głównie z laptopów choć mam kilka desktopów. generalnie lubię klasycznego Della, bo był dość prosty w konstrukcji a za tym wytrzymały
nie mam ulubionej ery i okresu choć czym dalej w las obecnie tym gorzej. już te 20 lat temu było dużo zagrywek antykonsumenckich ale niestety dziś jest ich jeszcze więcej a ludzie to
akceptują i idą dalej. sama nie umiem iść i w końcu wpadnę w otchłań. przegrana
poza tym nie wiem co dopisać więc napiszę nie wiele ale post będzie wyglądał na długi więc bedzie się zgadzać i wyróżniać, szczególnie przez te okulary przeciwsłoneczne B)
co do telefonów to też je lubie, choć na iphone się na przykład nie znam bo nigdy tego nie miałam. Androida do 9 ogarniam (więc pewnie tego nowszego też będę umieć) a poza tym jeszcze telefony na Javie. Symbiana nie miałam i się uczę i odkrywam.......
dziwnie pisać o sobie, nie umiem chyba
szczególnie, że piszę więcej o rosterkach niż o sobie
dziwnie.