Właśnie uświadomiłem sobie, że były również 64-bitowe Radeony 9100. Btw. do takiego konfigu idealnie pasowałby GeForce 256

P.S. Nie chcesz się pozbyć jednego zestawu?
Dziękuję .
A nie załapałem
Niestety to mnie martwi. Przez takich ludzi jak ja - niestety ceny wystrzeliły w kosmos. Ja osobiście w swoich filmikach staram się ten trend odwracać (przez to troszkę tracę widzów), ale gdy masa innych, bardziej popularnych Jutuberów przedstawia stare komputery jako "retro - lekarstwo na każdy ból", to i Pajteusz dupa, gdy jutuberów kupa. No bo jak może mówić Piteusz, że nie potrzebujesz Voodoo?, przecież każdy go potrzebuje!Dariusz 64 pisze: ↑13 maja 2021, 21:19A nie załapałem.Jako że nie jestem "Graczem" nie bardzo interesują mnie osiągi kart graficznych w tychże .
A Radeon 9100 występował w różnych odmianach ,trochę o tym tu :
http://vgamuseum.info/index.php/compone ... adeon-9100
Co do wyceny płyt to naprawdę mam z tym problemy jak się popatrzę na to co się "odpierdziela" na portalach aukcyjnych (ceny).Ja jak niektórzy zauważyli ,kupuję płyty i podzespoły w większości jako uszkodzone - niesprawdzone i bardzo patrzę na cenę .Potem próbuję naprawiać je w zakresie jaki pozwala na to moja wiedza ,mam też to szczęście że w gronie takich jak Ja Pozytywnie Pokłęconych
Retro maniaków ,mam kolegę który wspiera mnie w poważniejszych naprawach ( Gratis
) .Tak więc z tak "uratowaną" płytą w którą włożyło się czas i pracę ,po prostu ciężko się rozstać
.