Temat chyba znany każdemu. Piszcie jaki jest Wasz ulubiony system oraz jego edycja i dlaczego.
W moim przypadku nie będzie zaskoczeniem jeśli napiszę że Windows. Nie mam jednak pewności która edycja jest moją ulubioną, ale mam dobre wspomnienia z XP, Visty i 8.1.
O dziwo niezbyt dobre wspomnienia mam związane z Windows 7.
Z samego wyglądu, uważam że Vista oraz 7 to najładniejsze systemy od Microsoftu, i wielka szkoda że nie postanowiono pójść w tę stronę.
Z innych systemów w moim użyciu był jeszcze Mac OS, ale za wiele nie mogę o nim powiedzieć bo za krótko był przeze mnie używany.
Wasz ulubiony system operacyjny
Wasz ulubiony system operacyjny
Ostatnio zmieniony 23 lis 2024, 15:41 przez Niebo, łącznie zmieniany 1 raz.
- KasztanRóżowy
- Kontakt:
Re: Wasz ulubiony system operacyjny
Ja tam Windowsa lubię, a najbardziej 2000, Viste, 7 i 98. Linuxy to zbyt dużo na mój łeb a JabłkoOS po prostu mi się nie podoba. Z innych to Workbencha Amigowego używałem tylko.
Ostatnio bardzo dobrze mi się siedzi na Windowsie 2000. Jeszcze NT 4.0 mi się podoba, ale muszę go wypróbować na rzeczywistej maszynie. XP mi się trochę przejadł.
Windows Messenger: miya\0x40escargot.chat
Mój ulubiony to Windows XP/7, a z Linuxa to dystrybucja Mint.
Po użytkowaniu Windowsa, MacOS i Linuxa, to dzisiaj wybieram Pingwinka; dwie dekady wstecz jednak bym wybrał Windowsa 
Terminal to czasami za dużo, gdy chce się odpocząć po pracy. W tych czasach prawie wgl nie dotykam go na Linuchu

Terminal to czasami za dużo, gdy chce się odpocząć po pracy. W tych czasach prawie wgl nie dotykam go na Linuchu
WAF! ^.^